/  Fără categorie   /  Uleiurile vegetale

Uleiurile vegetale

oils

Pielea noastra are o singura viata: a noastra. Tocmai de aceea, avem obligatia de a o ingriji asa cum ne ingrijim de alimentatia organismului sau de hidratarea tenului, de aspectul parului sau de relaxarea simturilor. Pielea corpului, in majoritatea timpului acoperita de haine, este protejata de intemperii, de vantul prea aspru al iernii sau de razale arzatoare ale soarelui, insa acest lucru nu inseamna ca nu are nevoie de o hranire corespunzatoare, de masaj sau intinderi, pentru a-i mentine aspectul frumos, neted, flexibil si stralucitor.

Uleiurile, de cele mai multe ori, sunt cea mai buna optiune pentru ingrijitea pielii intregului corp, fie ca le aplicam singuri sau (in cel mai fericit caz), de catre altcineva, prin masaj.

Acestea se aplica doar dupa dus, cand pielea nu este complet uscata si cand porii sunt deschisi, astfel incat uleiurile sa se poata absorbi rapid si sa hraneasca in profunzime stratul de piele.
Uleiurile nu se aplica niciodata pe pielea uscata sau necuratata, pentru ca pot intalni o bariera de praf sau alte impuritati care, odata intrate in pori, impreuna cu uleiurile, pot crea neplaceri precum punctele negre, acnee, iritatii. In plus, pe pielea uscata, uleiurile raman in pelicula neplacuta si lipicioasa la atingere, iar procesul de aplicare, in loc sa produca placere si relaxare, poate crea disconfort.

Un alt sfat de care trebuie sa tinem cont, ori de cate ori aplicam pe pielea umeda uleiurile tratament, acestea se vor pune in palma in cantitati foarte mici! Iata marele avantaj al uleiurilor de masaj. O sticluta cu magia relaxarii, asigura baneficii pentru piele o lunga perioada de timp, mai ales daca este pastrata in conditii optime de temperatura.

La by Codru am reusit sa creem o noua linie de produse – uleiuri pentru ingrijirea pielii cu ingrediente puternic active, bio sau organice, care vin in intampinarea nevoilor fiecarui tip de piele sau….IATA SI SURPRIZA NOASTRA – fiecarui tip de interactiune in cuplu.
Am creat, astfel, gama SUSUR – din cinci uleiuri de corp cu efecte clar delimitate, si rezultate vizibile rapid: ulei anticelulitic, relaxant, antivergeturi, afrodisiac, revigorant.

Masajul cu uleiurile SUSUR are beneficii multiple asupra sanatatii pielii, dar si a reechilibrarii mentale, caci uleiurile in sine au fost concepute astfel incat sa fie reale instrumente de aromaterapie, cu efecte miraculoase asupra simturilor. In plus, prin miscarile line, in timpul aplicarii, are loc inclusiv drenajul limfatic, ceea ce pune in armonie buna fluidizare a limfei cu energia vitala.

Ai grija de tine, ca intreg, si constientizeaza minunea de a-ti fi primit propria constiinta, in corpul care o protejeaza. Fiecare parte a ta trebuie iubita si protejata in egala masura, ca toate celelalte.

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X