/  Diverse   /  Te îndrumăm pe cărări de primăvară

Te îndrumăm pe cărări de primăvară

Vremea ne influențează starea, oricât de mult ne-ar plăcea nouă să credem că nu. Studiile arată că lipsa soarelui și presiunea atmosferică ne fac în această perioadă să fim mai sensibili, ușor deprimați și demotivați. Sigur, tu ai fost dintodeauna altfel, ai dărâmat toate miturile și ai luat-o mereu în direcția opusă celorlalți, dar acum… parcă te simți lipsită de viață, tristă și un pic pierdută. Nu te panica, ci acționează! Fii din nou tu, aceeași femeie puternică, zâmbitoare, specială. Ai nevoie de o terapie a simțurilor, de un tratament bazat pe forța vindecătoare a plantelor, de vigoarea și încrederea pe care ți-o dau sentimentul că ești frumoasă.  byCodru se oferă să îți fie călăuză într-o călătorie senzorială spre regăsirea fericirii, utilizând molecule naturale, volatile și aromatice ale plantelor, uleiuri esențiale și vitamine cu rol regenerant. Te îndrumăm pe cărări de primăvară, cu arome blânde și adieri calde, mângâietoare.

Beneficiile aromaterapiei

Aromaterapia înseamnă inhalare, dar și contact al uleiurilor esențiale cu pielea. Inhalarea stimulează părți din creier, iar contactul direct cu pielea stimulează latura senzorială. byCodru te invită să trăiești o nouă experiență senzorială, fzica și psihică, să găsești starea de echilibru care se află chiar în interiorul tău și așteaptă să fie dezvăluită și explorată.

Pe lângă efectele benefice ale aromelor naturale de la nivelul psihicului, ele învăluie corpul în stratul de hidratare de care are nevoie în această perioadă geroasă.

Este dovedit faptul că aromaterapia poate trata anxietatea, angoasele, insomnia și depresia. Când peisajul de afară ne transmite o stare negativă, produsele cu arome delicate de îngrijire a pielii sunt cel mai bun remediu. Te răsfață, te îmbrățișează și te reconecteaza cu natura, cea misterioasă și binefăcătoare.

 Alege ce ți se potrivește!

byCodru aduce mai aproape de tine esențe organice atent selecționate, care se îmbină într-o terapie a simțurilor, îți pun în valoare feminitatea și îți redau vigoarea unei adieri primăvăratice. Împrietenește-te cu natura și lasă-o să te mângâie cu mâinile-i delicate, până în suflet. Alege arome fructate sau florale și da-ți șansa să fii condusă către starea ta de bine.

În cea mai tristă perioadă din an, păstrează-ți bucuria de a trăi. Alungă tristețea de sezon cu ajutorul puterilor magice ale produselor de înfrumusețare. Bucură-te de terapia care te face să te simți frumoasă, te pune în valoare și te relaxează.

Mirosurile ne poartă în lumi pe care doar cu simțurile le putem traversa, ne fac să retrăim emoții uitate, să o luăm de la capăt în povești noi, ne provoacă și ne incită. Este superputerea pe care noi, femeile, o putem trăi la un nivel mult mai intens, de care ne putem bucura din plin, prin produse din sânul naturii. Când inspirăm, atragem înăuntrul nostru arome ce ne provoacă stări, ne transpun în povești și ne dau o nouă viziune. Totodată, aromele vindecă și purifică.

Lasă-te ghidată de arome delicate într-un vals al simțurilor ce îți vor reda încrederea în tine și te vor face să zâmbești din nou!

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X