/  Fără categorie   /  In drumetia simturilor

In drumetia simturilor

Întotdeauna mi-au plăcut drumeţiile pe munte. Natura, aerul curat, verdele crud şi o pereche de bocanci zdraveni erau cam tot ce aveam nevoie. Dacă stau bine să mă gândesc, nici acum nu s-au schimbat lucrurile, pentru că niciodată nu refuz o evadare în munţi, însă cum viaţa le aranjează pe toate, într-o anumită ordine, timpul pentru drumeţii a devenit tot mai limitat. Păcat…

În timp, am învăţat să-mi aduc natura lângă mine şi să mă încojur de cele mai naturale arome, aşa că, într-o oarecare măsură, pot spune că mi-am continuat drumeţiile prin naturră, de data aceasta fără bocanci, însă cu un entuziasm la fel de mare.

Aşa că, din codru la by Codru, n-a fost decât un pas, iar călătoriile mele au fost tot mai fascinante, pentru că am descoperit ingredientele naturale ale naturii, atât de uşor de pus în slujba frumuseţii.

Cu pasiune, m-am deprins să folosesc picăturile de natură, concetrate în uleiuri esenţiale sau vegetale, în ape florale sau unturi. Am învăţat despre fiecare ce minuni poate face şi cum pot fi folosite cu drag, pentru un maxim de efect. Intotdeauna CU DRAG, caci aceasta este cheia secretă prin care fiecare produs se desăvârşeşte şi acţionează rapid, în scopul pentru care este destinat.

Uşor, laboratorul by Codru s-a îmbogăţit cu toate ingredientele naturale, de la apa de albăstrele, apreciată pentru efectul de calmare a ochilor iritați, la apa de neroli (sau flori de portocal), ce regenerează şi tonifică; de la extractul de acmella, supranumit si botoxul natural, la extractul de castravete, atât de hidratant. Am descoperit efectul miraculos al uleiurilor vegetale, de la cele exotice de avocado, cactus nopal sau macadamia, la cele autohtone şi traditionale: uleiul de cânepă, de morcov sau de susan.

Imi place peste măsură să combin ingredientele clasice cu cele rare, totul pentru un efect surprinzator, atât în arome cât şi în rezultat. M-am ataşat, pe rând, de unturi şi am căutat combinaţiile ideale ale acestora cu colagenul, coenzima Q10, glicerina vegetală sau panthenolul.

Niciodată nu mi-au ieşit cremele atunci când le-am executat mecanic, fără stare, fără drag, fără a fi acolo. E ca acel proverb chinezesc care spune că o mâncare trebuie făcută cu sufletul pentru a fi gustoasă. La fel e şi în laboratorul by Codru: aici se intră cu drag şi cu zâmbetul pe buze, aşa cum se porneşte în drumeţie. Pentru că, de fapt, asta fac de fiecare dată: pornesc într-o drumeţie a simţurilor, în care te invit şi pe tine.

 

Eşti pregătită?

 

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X