/  Diverse   /  Imbrățișează NATURA, consumă responsabil produsele cosmetice!

Imbrățișează NATURA, consumă responsabil produsele cosmetice!

Da, știm, piața produselor cosmetice este supraaglomerată! Cu toate acestea, abundența aceasta inutilă tinde să ne prindă pe toate în mrejele ei, uitând de adevăratele noastre nevoi. Fericirea înseamnă conștientizarea trebuințelor noastre și satisfacerea lor în mod responsabil, dar îți amintești când a fost ultima dată când ai ales conștient produse de îngrijire? Azi e timpul să vorbim despre frumustete, pornind de la consumul responsabil de produse cosmetice.

Frumusețea vine din simplitate și minimalism. Nu întotdeauna ce este mult ajunge, mai ales când alegem un produs de Skin Care fără să ținem cont de  realele sale beneficii, ingredientele pe care le are în compoziție și nu în ultimul rând, dorințele noastre. Suntem atrase de ambalajele colorate și de cantitatea produselor, uitând de calitatea lor și de faptul că cel mai prețios dar în această existența este un corp sănătos. Cumpărăm sub presiunea pieței și ajungem să realizăm că nu am făcut cea mai inspirată alegere. Și de cele mai multe ori, din păcate, propriul corp devine cobaiul naivității noastre. Să nu mai vorbim despre faptul că natura, cea care ar trebui să ne fie prieten, devine victimă colaterală a alegerilor noastre.

Pune un strop de delicatețe în tot ceea ce ești tu, de la cuvinte și gesturi, până la alegerile de zi cu zi!  O femeie frumoasă este o femeie care se respectă atât pe sine, cât și mediul înconjurător, de aceea obiceiurile responsabile sunt parte din ritualul zilnic de îngrijire. Este important să învățam să ne cunoaștem și să facem achiziții în funcție de nevoi, de sezon și de acele dorințe care ne definesc cu adevărat. Produsele by Codru au la bază cele două valori fundamentale ale echilibrului dintre om și mediu: dragostea față de propriul corp și iubirea, în egală măsură, față de natură. De aceea, noi vrem să te orientăm către alegerea informată și conștientă a produselor destinate îngrijirii tale. Vrem să îți spunem că este absolut în regulă să te gândești de două ori înainte de a cumpăra și să nu arunci banii pe produsele care îți pică în mână, care apar în reclame extravagante și care par a fi la modă. Vrem să te învățam că primul pas către o viață fericită este să te cunoști pe tine și să alegi exact ce și cât ți se potrivește. Nu mai ,,fancy”, nu mai mult! Iar consumul responsabil de cosmetice înseamnă armonie.

Știi ce e minunat?! Faptul că femeile se nasc programate să protejeze și să iubească, iar noi înțelegem și susținem autenticitatea, încurajându-te să consumi exact atât cât ai nevoie, ci nu cât o impun standardele moderne. Tu ești unică și specială, iar alegerile tale nu sunt impuse de ceilalți, ci de tine! Ai curaj să trăiești azi cu dragoste pentru mâine, într-o lume pe care tu singură o poți construi, o lume cu alegeri corecte!

Învață să te prețuiești și nu uita niciodată că natura creează pentru tine! Ești parte din miracolul ei, iar frumusețea naturii poate însemna frumusețea ta. Când vei înțelege că fericirea ține de propriile alegeri, nimic nu îți va mai sta în cale.

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X