/  Fără categorie   /  Îmblânzește iarna pe pielea ta!

Îmblânzește iarna pe pielea ta!

În sezonul rece, pielea este cea care suferă și are nevoie de atenția ta. Știm, nu e ușor să fii femeie, dar suntem aici pentru a îți arăta cât de frumos e să fii femeie. Iar o femeie adevărată îmblânzește până și iarna!Cu fiecare adiere rece, pielea devine uscată și își pierde strălucirea. Acum e timpul să te apropii mai mult de tine și să asculți nevoile propriului corp.  Expunerea la temperaturi scăzute diminuează luminozitatea și elasticitatea pielii, tocmai de aceea, în sezonul rece avem nevoie de răsfăț și îngrijire specială. Hidratarea este foarte importantă și ne ține departe de senzația de disconfort, descuamări, roșeață și riduri uscate.

Cea mai expusă parte a corpului este, bineînțeles, tenul, dar alegând hidratarea potrivită, poți lăsa iarna să treacă neobservată. Îndrăznește să radiezi chiar și în perioadele geroase, accesând îngrijirea cu serul FIOR byCodru, conceput special pentru nevoia de regenerare a pielii. Amestecul perfect de ingrediente transformă Serul Regenerant FIOR în secretul magic din spatele tenului tău luminos, întinerind pielea și redându-i elasticitatea, sub mângâieri delicate de miresme. Uleiul de jojoba, pe care îl are în compoziție, supranumit și „aurul deșertului” este singurul ulei cu o structură apropiată de cea a sebumului natural al pielii, fiind recomandat în cazul regenerării oricătui tip de ten, pentru că reglează și menține echilibrul hidric. Extractul de rodie este extrem de bogat în antioxidanți și conține o substantă care redă tinerețea, asemeni unor leacuri miraculoase. Acestor beneficii li se adaugă cele ale coenzimei Q10, care are un efect remarcabil anti-îmbătrânire și o structură foarte asemănătoare cu cea a vitaminei E, dar cu un impact antioxidant de aproape două ori mai puternic.

FIOR Ser regenerant cu acțiune rapidă se aplică pe zona tenului, seara, înainte de culcare, deoarece conține vitamine fotosensibile. Parfumul discret al acestui ser, cu note florale de la extractul de iasomie – unul dintre cele mai scumpe extracte naturale din lume – și extractul de lemn de trandafir, va da somnului un plus de liniște și echilibru, fiind, totodată o terapie a simțurilor, indiferent de anotimp. Este un ser prețios prin ingrediente, care lasă pielea fină și intinsă după doar o noapte.

Schimbările de temperatură nu afectează însă numai tenul, ci întreaga suprafață a corpului devine fadă și lipsită de strălucire. Învață să emani fericire prin toți porii și scoate la iveală sclipirea din interiorul tău, cu o îngrijire completă! Pentru răsfățul mâinilor, gâtului și al suprafețelor uscate ale corpului, untul de shea neprocesat, care stă la baza colecției ADOR byCodru, aduce exact aportul de hrănire de care are nevoie pielea ta. Contopit în arome felurite, în explozii florale sau miresme jucăușe de ciocolată-printre care te vei regăsi cu siguranță-ingredientul minune al untului de corp byCodru te va face să te simți în siguranță în fața tuturor factorilor ce par amenințători pentru pielea ta.

Bucură-te de iarna aceasta ca și cum întreaga natură face totul pentru tine! Vântul îți șoptește cât de frumoasă ești, gerul îngheață peisajul pentru a te pune în valoare, iar zăpada îți croiește cărări curate către tine. Toate acestea, sub bagheta magică a produselor naturale byCodru, care te fac să te simți frumoasă, te scot în evidența și te aduc mai aproape de ceea ce ești tu cu adevărat.

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X