/  Diverse   /  Iasomia, regina balului

Iasomia, regina balului

Iasomia este floarea cu care Karma, zeul dragostei -în mitologia vechilor hinduși- s-a identificat, rămânând emblema iubirii sincere și diafane. Nici nu e de mirare că zeul Karma s-a îndrăgostit de o astfel de floare, căci parfumul ei puternic, în contrast cu existența ei suavă, te duc cu gândul pe tărâmuri de basm, încă de la o primă întâlnire.

Șarmantă și plină de grație, iasomia a fost asociată în mai multe culturi cu puterea dragostei sau feminitatea, toate aceste conotații plecând de la înfățișarea ei candidă, împletită cu forța magică de a schimba lumi, trăiri, gânduri. Mai mult decât atât, specialiștii au descoperit de-a lungul timpului că magia iasomiei nu ține numai de înfățișarea și parfumul ei, ci și de proprietățile vindecătoare, calmane și regenerante. Astfel, iasomia a început să fie considerată un remediu pentru migrene și stimularea circulației sângelui, folosită în ceai, sau un excelent stimulent al refacerii celulelor pielii, folosit în produse cosmetice.

Iasomia este un adevărat ingredient minune pentru corp, căci ajută la cicatrizarea și diminuarea vergeturile, restabilește doza de hidratare necesară pielii și controlează nivelul de sebum produs de corp. Astfel, iasomia contribuie la instalarea echilibrului atât la niveul pielii, cât și la nivel mental. Primește picătura de bine de care ai nevoie după o zi lungă!

Am mers și noi la balul florilor și am aflat de minunățiile ce se ascund în mâinile diafane ale iasomiei, așa că am invitat-o în colecția ADOR și i-am dedicat untul de corp ADOR Jasmine, ce îți va mângâia pielea, hidratând-o și relaxand-o în profunzime. Lasă-te sedusă de grația unor atingeri catifelate și bucură-te de minunata călătorie a simțurilor în care te va ghida însăși regina florilor, iasomia! Trăiește experiența reîntoarcerii către sine într-o explozie de arome florarle și texturi fine!

Esența de iasomie favorizează relaxarea mușchilor și a întregului sistem nervos central, alungând stările depresive, stresul și astenia și ajutând corpul să își gasesasca starea de echilibru. Uleiul de iasomie este foarte prețios și necesită răbdare, asemeni unei relații de iubire. Florile de iasomie se culeg noaptea, căci sub lumina lunii ele își deschid petalele, apoi trec printr-un proces de transformare, până capătă o textură perfectă și potrivit de uleioasă.

Totodată, remarcabile sunt și efectele afrodiziace ale acestei plante, stimulând impulsurile dragostei atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. Din mrejele iubirii ne-am inspirat și noi pentru colecția SUSUR, iar iasomia a fost vedeta uleiului de corp SUSUR Afrodiziac. Am creat o combinație pastelata de esențe ale iubirii, care să te poarte pe drumul către armonizarea cu tine și cu celălalt. Fă un moment de neuitat din fiecare experiență romantică și alege să trăiești iubirea ca pe o artă!

Recomandarea byCodru este să călătorești prin lume la braț cu natura și să primești mângâierile ei ori de câte ori simți nevoia să fii răsfățată. Contopește-te cu frumusețea ei și las-o să te învețe cum să regăsești în tine acele forțe de nestăvilit!

Pe noi, natura ne-a inspirat să creăm frumos, iar pe tine te va inspira să trăiești frumos!

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X