/  Fără categorie   /  Fii altfel în fiecare luna: IANUARIE

Fii altfel în fiecare luna: IANUARIE

An nou, campanie nouă. Aşa cum am promis, în fiecare lună vom pune reflectoarele pe câte unul din produsele (sau seturile de produse) by Codru, pentru a le cunoaşte mai bine.

În ianuarie: Untul şi crema de corp IARNA, din gama ADOR.

La produsele ADOR Iarna te cucereşte, instantaneu, aroma caldă, de iarnă, a anilor copilăriilor de altădată, când primeam ca desert o cană mare cu lapte, cacao şi mirodenii parfumate. Practic, această amintire – comună tuturor – a şi stat la baza creării untului de corp, care înveleşte toate simţurile şi aduce la suprafaţă momente şi senzaţii dragi, ascunse în adâncul tău.

Aroma intensă de cacao şi cardamom rămâne pe piele timp îndelungat, iar dacă aplicaţi untul seara, după duş, câteva zile la rând, veţi vedea că aşternuturile vor împrumuta mirosul cald şi vă vor parfuma visele cu aromele mirodeniilor calde. In aromaterapie, cardamomul este des utilizat pentru aroma caldă, purificatoare şi revigorantă, care combate oboseala fizică şi senzaţia de somnolenţă sau stările de anxietate. In plus, este un puternic antiviral, care ajută şi la decongestionarea sinusurilor.

Untul de shea din componenţa acestui produs are o atingere binefacatoare, intens hidratantă şi protectoare, în special asupra zonelor expuse la frig. În combinaţie cu untul de cacao, bogat în grăsimi nesaturate, omega 3 şi omega 6 şi vitaminele A, E şi K, cele două ingrediente conferă pielii catifelare şi flexibilitate, estompând aspectul uscat al acesteia, atât de vizibil în perioada iernii. Sub acţiunea celor două unturi naturale, pielea va reveni la strălucirea naturală, eliminându-se astfel roşeaţa cauzată de ger sau iritaţiile de orice fel.

Untul de cacao este, de altfel, un binecunoscut luptător împotriva radicalilor liberi (responsabili de îmbătrânirea pielii) prin antioxidanţii pe care îi conţine, iar pudra de cacao completează efectul antiage, conferind produselor Ador Iarna o textură densă şi catifelată la atingere. În plus, uleiul de germeni de grâu din componenţă este un incontestabil aliat în regenerarea pielii uscate, afectate de frig, vânt puternic sau în combaterea vergeturilor. Vei avea, prin urmare, plăceri şi, deopotrivă, beneficii nenumărate la fiecare aplicare.

Tocmai de aceea, recomandăm folosirea acestui unt după duşurile sau băile calde, pe pielea încă umedă, astfel încât, în combinaţie cu stropii calzi de apă, să se poată aplica uşor şi să se absoarbă rapid, în piele.

Am adăugat în ADOR Iarna şi uleiul de Macadamia, un adevărat izvor de sănătate pentru piele, care menţine supleţea epidermei, combate radicalii liberi, protejează şi contribuie rapid la regenerarea celulară. Toate acestea, în combinaţie şi cu uleiul de caise, care ajută pielea să menţină un nivel optim de hidratare şi îi redă rapid fermitatea, fiind unul dintre uleiurile cu cel mai mare grad de absorbiţie.
Varianta cremă a untului de corp ADOR Iarna, este recomandată pentru zilele în care timpul nu îţi permite să te bucuri de întregul ritual de frumuseţe.
Se aplică pe pielea uscată şi se absoarbe rapid.

Îţi recomand această gamă în special dacă eşti genul de persoană care caută senzaţii calde, de siguranţă şi stabilitate. Ador Iarna te alină ca pe un copil şi îţi cuprinde pielea, asemenea unei îmbrăţişări.

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X