/  Diverse   /  Fă-ți plinul de iubire, în luna iubirii

Fă-ți plinul de iubire, în luna iubirii

Iubirea înseamnă dăruire, iar de cele mai multe ori uităm că secretul iubirii față de ceilalți este iubirea față de propria persoană. Suntem mame, soții, prietene, iubite, fiice sau partener de nădejde și în toate punem un strop de suflet, cu care ungem roțile relațiilor perfecte. Dar ce ne facem când se termină rezervele de energie? Pentru aceste situații este bine să știm că înainte de toate trebuie să ne amintim de propria persoană. Să avem grijă ca bateriile noastre să fie încărcate, prin conectarea la propriul corp material și spiritual. Iar asta implică iubire de sine. Așadar, în luna dedicată iubirii, byCodru îți amintește să înveți să te iubești pe tine! Încarcă-te cu iubire pentru tot anul!

Ne oferim să pornim alături de tine într-o călătorie internă, într-o călătorie profundă a simțurilor, în care să descoperi că atunci când vei deveni mai blândă și iubitoare cu tine, o vei putea face și cu cei din jur.

 Iubirea de sine înseamnă găsirea unei stări de echilibru, stare ce emană o energie pozitivă, capabilă să atragă oameni în jurul nostru și să transmită o stare de bine. Pleacă-ți urechea către tine, învață să te asculți și fii atentă la ce îți spune coprul tău. Alege să realizezi conexiuni durabile cu tine, relații autentice, din care să izvorască toată bucuria ta. Și află că toată această împlinire vine din lucruri simple.

Bucuria vine din momente dăruite ție, ocazii de răsfăț, armonie cu natura și clipe de desfătare a simțurilor.

ByCodru a pornit de la nevoia noastră de armonizare a sinelui cu mediul înconjurător și a creat produse vii, care să te ajute să te regăsești și să te bucuri de tine. Am împletit cosițele naturii în melanjuri delicate, pe care să le poți purta în orice situație, amintidu-ți cât ești de frumoasă. Aromele silfide te vor învălui într-un cadru perfect pentru câteva clipe de răsfăț, iar aici poate începe povestea ta. O poveste în care fericirea depinde de tine, iar armonia din interiorul tău te îndeamnă să iubești.

Recomandarea byCodru este să acorzi timp în fiecare zi lucrurilor care contează pentru tine, care îți dau încredere și te fac să te simți frumoasă!

 Iubirea față de ceialalti izvorăște tocmai din starea ta de bine cu tine. Hrănește-te pe tine, apoi învață să dăruiești, bucată cu bucată, un pic din ceea ce ești tu!

Când ești fericită și împlinită, iubești și dăruiești autentic. După ce ți-ai făcut plinul de iubire, simți că ai de unde să oferi. Îndrăznește să fii specială și să aduci în preajma ta oameni care să se hrănească cu energie pozitivă de la tine!

O femeie echilibrată este sursa de lumina în toate cercurile din care face parte și trăiește într-o lume mai bună pentru că totul e creat de ea. Creează-ți și tu propriul tărâm și inspiră curaj celor din jur să te urmeze!

Îmbrățișează fără grijă și lasă-te îmbrățișată, căci fiecare parte din corpul tău este pregătită să ofere enegie sau să o preia și să o transforme!

Recomandarea byCodru este să iei natura de partea ta, căci îți va da curaj și energie să creezi o lume mai bună!

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X