/  Diverse   /  Fă pași spre fericire cu un ritual simplu de îngrijire!

Fă pași spre fericire cu un ritual simplu de îngrijire!

Toți factorii de mediu cu care intrăm în contact zi de zi, poluare, stres, substanțe chimice, ne afectează pielea încet, dar sigur. Tocmai de aceea este bine să ne stabilim o serie de tabieturi care să purifice și să hidrateze corespunzător, pregătind pielea pentru a face față unei noi situații. Un ritual de îngrijire înseamnă o scurtă călătorie către tine, un moment de răsfăț, un dar pe care ți-l poți oferi singură, zi de zi.

By Codru și-a propus să creeze pentru tine o gamă de produse cu efect calmant și regenerant, inspirați de dragostea cu care natura a creat pentru noi, oamenii. Tocmai de aceea, am învățat de la ea cele mai frumoase secrete și le-am pus în preparate care să îți ofere vigoare, armonie și încredere.

Pași esențiali pentru un ritual scurt și eficient de îngrijire:

1.Curăță pielea și îndepărtează toate impuritățile! Atât dimineața, cât și seara, pielea ta are nevoie de forțe proaspete pentru a răspunde tuturor provocărilor la care este supusă. Curățarea este primul pas către o piele luminoasă și veselă.

Tenul este cel mai predispus factorilor de mediu, iar când vine vorba de igienă și curățare, nu suportă amânare. Porii sunt sensibili și acaparează ușor toate impuritățile, blocând respirația pielii. Un ten frumos înseamnă o carte de vizită impecabilă. Un ten curat inspiră încredere și emană bucurie.

Așadar, recomandarea byCodru este să îți cureți tenul dimineața și seara, să te demachezi înainte de culcare și să folosești produse de calitate, blânde cu pielea ta.

Corpul tău are nevoie de o reîmprospătare zilnică! În același pachet de curățare a tenului intră igiena personală a întregului corp. Un aspect esențial în ritualul de purificare îl are exfolierea. Pielea se regenerează în timp, dar are nevoie în permanență de atenția și ajutorul tău. Recomandarea byCodru este să folosești periodic scrubul pentru a ajuta pielea să se regenereze, stimulând totodată circulația sangvină. ADOR Scrub oferă pielii tale un cocktail de beneficii și arome, ce te vor relaxa și îți vor da o stare de eliberare, pregătindu-te pentru povești noi.

2.Hidratează pielea în fiecare zi! După ce ai eliberat-o de impurități, pielea ta are nevoie să se refacă. Ajut-o cu texturi suave și arome delicate, folosind creme cu efect hrănitor și stimulent. Noi îți recomandăm colecțiile FIOR pentru ten și ADOR pentru corp, cu parfum discret și ingrediente naturale, ce îți vor dezmierda simțurile cu atingeri grațioase. Totodată, am creat FIOR Ser Regenerant pentru ten și uleiurile de corp din colecția SUSUR pentru hidratarea în profunzime a pielii și un plus de relaxare.

3.Zâmbește prin toți porii! Când sufletul, mintea și corpul sunt în armonie, ai găsit starea de fericire. byCodru împletește puterile miraculoase ale naturii în produse ce urmăresc să te aducă mai aproape de tine și de echilibrul tău interior, orientându-te către calea spre fericire. Noi căutăm acea fericire statornică, ce vine din interiorul tău, transformându-te într-o prezență solară, puternică și feminină. Pornește pe drumul către tine și ai să te regăsești frumoasă și încrezătoare!

Ai grijă de frumusețea ta naturală, căci adevărata fericire vine din curajul de a fi tu!

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X