/  Diverse   /  Despre arta de a fi femeie…

Despre arta de a fi femeie…

 

Luna femeii este ocazia perfectă să fii tu! Lumea ți-a dedicat o lună,  noi îți dedicăm o viață!

În esenta, a fi femeie este o artă. Iar cum orice artă se învață, se șlefuiește și în final ajunge să dea viață adevăratelor opere, așa se întâmplă și în arta de a fi femeie. Pentru a fi femeie în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să ne cuibărim înăuntrul nostru, să ne identificăm cu tot ceea ce găsim acolo și să învățam să valorificăm tot acest conținut fantastic.  Scoate la lumină frumusețea din interiorul tău și nu te teme să o porți în fața tuturor!

byCodru este alături de tine și te încurajează să fii tu, să te simți frumoasă, să devii artistul propriei tale vieti.

Simone de Beauvoir spunea că ,,femeie nu te naști, ci devii”, iar asta este chiar minunat! Vă dați seama că noi, femeile, avem onoarea de a ne inventa autenticitatea, de a ne crea propria feminitate și de a renaște din prorpia cenușă?  Iar pentru a crea din noi o operă desăvârșită, complexă și incomparabila, trecem printr-un proces de metamorfozare ce implică răbdare și curaj. Asemeni unui fluture care surprinde prin fragilitate și elan, o femeie poate suprinde prin candoare și forță, cacacteristici ce iau viață și se șlefuiesc înăuntrul ei, ieșind la suprafață în chip de frumusețe feminină.

Feminitatea nu stă în rujul perfect și rochia scumpă pe care o porți. Feminitatea este o stare la care poți ajunge după multe momente petrecute cu tine, în care te-ai ascultat, te-ai înțeles și te-ai acceptat. Arta de a fi femeie înseamnă o mulțime de secrete despre tine, care îți dau încredere să fii tu. Descoperă regulile prorpiului corp, căci el va da coordonatele desăvârșirii tale ca femeie! Descoperă ce te face fericită, ce te împlinește, ce te definește și fă loc în viața ta tuturor acestor lucruri despre tine. Ascultă-ți înstinctul, dorințele și respectă-ți corpul! În interiorul tău vei găsi toate răspunsurile la întrebările despre tine și după ce te-ai odihnit acolo, tu cu tine, vei fi pregătită să te dezvălui tuturor. Ai grijă de tine, răsfață-te, oferă-ți timp pentru odihnă și pentru conectare cu natura!

byCodru a găsit în natură un aliat de încredere, tocmai de aceea am acceptat mâna ei întinsă în călătoriile către crearea produselor care să îți dea ție încredere în prorpia feminitate.

Noi nu spunem că frumusețea ta nu trebuie să fie susținută de cosmetice, însă o femeie adevărată va alege un produs cosmetic care să o completeze, să o definească și să îi pună în evidență trăsăturile. Folosește produse cosmetice care să îți hidrateze pielea, să o parfumeze delicat și să îi redea luminozitatea, căci o piele frumoasă este un prim mare atu al feminității. Apoi zâmbește și ai încredere în tine! Alege ca frumustetea ta să nu țină cont de stadardele impuse de societate, ci de emoțiile și trairirile tale cele mai intense!

Alege byCodru pentru a îți întreține frumusețea naturală și astfel alege să fii tu, autentică și feminină!

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X