/  Diverse   /  Ambalajele byCodru nu se aruncă, se reciclează!

Ambalajele byCodru nu se aruncă, se reciclează!

Nu știm nici noi cum au trecut cei 4 ani de când creăm cu drag pentru voi,  cosmeticele din ingrediente naturale, byCodru. Ne-am lăsat talentul si inspirația să ne ghideze în procesul de creație și au contat foarte mult pentru noi incurajarile si recomandările primite de la voi în acest timp. În  tot ceea ce am făcut am pus pe primul plan pasiunea pentru natură si frumusețe, respectul și responsabilitatea pentru client si tot ceea ce ne inconjoară.

În fiecare an, noi si noi tend-uri din industria de beauty tind să ne ghideze preferințele și să ne îndrepte, mai mult sau mai puțin conștient, înspre anumite obiceiuri de consum, însă noi ne dorim să rămânem fideli valorilor cu care am pornit la drum si care ne-au adus pana in acest punct, responsabilitatea fața de clienți și natură.

Ne-am propus ca in anul 2020 să venim cu multe noutăți, am dezvoltat noi produse byCodru pe care abia așteptăm să le prezentăm în magazinul on-line, insă cea mai importantă direcție și acțiune, căreia dorim sa îi acordăm atenție începând de acum este reciclarea ambalajelor. Așa cum știți, folosim doar ambalaje din sticlă, din  două motive principale,  protejează cel mai bine proprietățile produsului cosmetic și pe de altă parte impactul asupra mediului al ambalajelor din sticlă nu este devastator, așa cum stau lucrurile in cazul ambalajelor din plastic și, încă un plus, sticla poate fi cu ușurință reciclată. Așa că venim in atenția ta la inceput de an cu o campanie nouă:

Ambalajele byCodru nu se aruncă, se reciclează!

Anul 2020  este anul reciclării.

GO Green anytime!

Ce ai de făcut?

Te rugăm nu arunca recipientul după ce folosești produsul. Colectează 5 ambalaje byCodru , plasezi o nouă comandă și primești o reducere de 10% la intreaga comandă.

Cum primesti reducerea?

Ne trimiți o poză cu cele 5 recipiente colectate și noi iți trimitem codul de reducere pe care il introduci in rubrica dedicată de pe site.

Cum ne trimiți recipientele folosite?

Când primești de la curier pachetul cu noile produse comandate,  te  rugăm înmânează-i curierului cele 5 ambalaje bine  impachetate iar de costuri și de formalități ne ocupăm noi. Curierul v-a prelua ambalajele și îți v-a inmâna un document de retur (AWB).

Îți dorim un an minunat și te rugăm să reciclezi ori de câte ori este posibil.

Leave a Comment

Produsele by Codru sunt create exclusiv din ingrediente de puritate înaltă si au o puternică rădăcină românească, fiind manufacturate chiar în inima Transilvaniei, departe de aerul poluat al orașelor.

X